Fartuch kelnerski Lili Pink
Opis
Kelner zawsze powinien prezentować się nienagannie. Jednak przyda mu się fartuch, który nie tylko dobrze wygląda. Aby spełniał swoją funkcję, musi być odporny na wszelkie plamy i łatwy w wypraniu. Jako że będzie często prany, kolor nie powinien ulec blaknięciu, a sam materiał zniszczeniu. Dlatego dobrze jest od razu stawiać na produkt ładny i wytrzymały jednocześnie jak właśnie fartuch Lili Pink.
Fartuch kelnerski – trwały i piękny
Wygląd ma znaczenie. Szczególnie gdy mówimy o kelnerach w restauracji. Ich fartuch powinien być czysty, elegancki, a przy tym wytrzymały.
Fartuch Lili Pink to:
-Gruba tkanina o gramaturze 245 g/m2, co zwiększa jego trwałość
- 65% poliestru i 35% bawełny, co uodparnia go na uszkodzenia i częste pranie
- 75 cm długości – można jednak zdecydować się także na inne rozmiary
- Dwie duże, pojemne kieszenie – pozwolą na przechowywanie notesu i długopisu
- Praktyczny pasek zapinany na karabińczyki w różnych kolorach – podkreśla profesjonalny wygląd
Jak prawidłowo prać fartuch Lili Pink?
Odpowiednie zadbanie o fartuch może przedłużyć jego żywotność. Dzięki temu też kolory nie zaczną blaknąć, nie dojdzie do przebarwień ani zniszczenia materiału. Warto pamięć o następujących zasadach:
- Fartuch pierzemy zawsze w 60 stopniach – dzięki temu pozbywamy się wszelkich zabrudzeń, a sama tkanina nie zostanie zniszczona
- Nie używamy żadnych wybielaczy – mogą doprowadzić do odbarwienia oraz uszkodzenia materiału.
Idealny fartuch dla kelnera
W przypadku modelu Lili mamy do czynienia z ładnym, wygodnym i praktycznym fartuchem, który idealnie sprawdzi się zarówno w małej kawiarence, jak i w pięciogwiazdkowej restauracji. Idealnie dostosowany krój pozwala zabezpieczyć ubranie przed poplamieniem, a przy tym zapewnia pełny komfort pracy. Istnieje też możliwość dobrania koloru oraz haftu pod potrzeby lokalu. Dzięki temu fartuch wygląda bardziej profesjonalnie, a dobra jakość wykonania podnosi renomę restauracji.
Nasza firma przygotuje wybrany fartuch do wysyłki już w siedem dni roboczych.